T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZİNCAN / MERKEZ - Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu

OKULUMUZ HAKKINDA

m

KAVAKYOLU ORGENERAL SELAHATTİN DEMİRCİOĞLU ORTAOKULU

  

 

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile beraber ayrı ayrı hizmet vermekte olan Kavakyolu İlköğretim Okulu ve Kavakyolu Paşa İlköğretim Okulunun yoğunluktan ve 4+4+4 eğitim sisteminin gereği olarak artık hizmet veremeyecek durumda oldukları için; Kavakyolu Beldesi sınırları içerisinde MEB tarafından yaptırılan 16 derslikli okulumuz her iki okulda okuyan ortaokul öğrencilerinin bir araya toplanması sonucu oluşturulmuş bir okuldur.  Okulumuz ilk kez 2018 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır. 16 derslikli olarak Eğitim-öğretime başlamıştır. 2018-2019 Eğitim öğretim yılından itibaren 16 derslik olarak eğitim öğretime sunulan okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk günden bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Erzincan'da var olan ortaokullar içinde örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır.  Çevresi ile bütünleşme çabalarına hız veren Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu idaha önce Kavakyolu Beldesi olarak adlandırılırken son değişikliklerle Erzincan Merkez Hamidiye Mahallesi olarak güncellenmiştir.

 

ADRESİMİZ: Kavakyolu

 

                                    Hamidiye Mahallesi 306. Sokak No:1 Erzincan

 

                                    Tel: 0446 228 6861

 

Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu,  1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 28 Öğretmen, 295 Öğrenci, 1 Memur,  3 Hizmetli ve 1 geçici İŞKUR elemanı ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu, beldede bulunan 4 mahalle ve yakınında bulunan Keklikkayası köyünden öğrenci almaktadır. Keklikkayası köyünden gelen öğrenciler taşımalı eğitim statüsündedirler. Okulumuzun 151 Erkek, 144 Kız öğrenci olmak üzere toplam 295 öğrencisi bulunmaktadır.

 

      Okulumuz 5000 metrekare kapalı kullanım alanı, 6530 metrekare ise açık bahçe alanı ve oyun alanı vardır. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni yaptırılmış bir okuldur. Kullanımına 17 Eylül 2018 Tarihinde başlanılmıştır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.03.2015 - Güncelleme: 11.12.2023 11:37 - Görüntülenme: 1876
  Beğen | 7  kişi beğendi