ERZİNCAN / MERKEZ - Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu

Mrt

5.,6. ve 7. sınıflar 2.Dönem 1.Türkçe ve Matematik dersleri ortak yazılı sınav tarihleri ve kazanımları açıklandı.

5.Sınıf kazanımları için tıklayınız.

6.Sınıf kazanımları için tıklayınız.

7.Sınıf kazanımları için tıklayınız.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Temel Afet Bilinci Eğitimi verdiğimiz öğrencilerizle tüm Türkiye 'de resmi ve özel okullarımızda eş zamanlı olarak yapılan Tahliye Tatbikatı' nı bugün okulumuzda  başarıyla tamamladık.

Şbt

Her şeyin bir hikayesi vardır. Bir İnsanın, bir eşyanın, bir şehrin, bir yolun, bir direnişin, bir ismin, bir kitabın... Ve onu anlamlı kılan her zaman o hikayedir; kendi hikayesi... Eğitime adanmış 41 yılın - 41 kere Maşallah - içerisinde 2,5 yıl birlikte çalışma onurunu yaşadığımız Müdürümüz Orhan Songur 'a emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz.Orhan Songur' un mesajı: "41 yıl hizmet verdiğim ve mensubu olmaktan gurur duyduğum eğitim camiasından Şubat 2022 ayı itibari ile emekli oldum.Ilgileri ve desteklerinden dolayı son 2,5 yılında görev yaptığım Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu idareci,öğretmen ve personeline teşekkür ediyorum.Ayrıca Erzincanın değişik okullarında beraber çalıştığım dostlara selam olsun.Benim bir hakkım varsa helal olsun.Sizler de haklarınızı helal ediniz.Hayırlı,sağlıklı günler diliyorum."

Şbt

Öğrencilerimiz İyi ki varsın Eren dediler. 240 öğrencimiz ile birlikte sinemalarda gösterime giren Kesişme İyi ki varsın Eren filmini izledik.

Şbt

Okulumuz 8/C sınıfı öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şükran ÖZHANCI önderliğinde farkındalık oluşturmak, çevremizi çöplerden arındırmak ve temiz bir yaşam alanı ortaya koymak için okulumuzun bahçesinde çevre temizliği yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2021-2022 Eğitim öğretim yılının ilk dönemimi tamamladık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz Küçük Kız Voleybol Takımımız Erzincan Ortaokulu, Yalnızbağ Ortaoklu ve Bayırbağ Ortaokulunu 2-0 yenerek Erzincan Şampiyonu olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder bölge maçlarında başarılar dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda yapılan programla kutladık. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yılı münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Saat 09:05'te saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlayan program yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerle devam etti. Anma porgramını öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz beraber izledi.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz Gün okulumuzu ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizle görüştü.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısını Velilerimizin büyük katılımıyla gerçekleştirdik. Velilerimizle görüş alış verişinde bulunduk. Katılım sağlayan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yılı okulumuzda yapılan programla kutlandı. Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Afete Hazırlık Kulübü tarafından hafta boyunca afetler ve afetlerden korunma yolları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Deprem bölgesinde bulunmamız sebebiyle okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 8. sınıflar için hafta sonu Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız   Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, T. C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce derslerinden 68 öğrencinin katılımı ile başlamıştır. Öğrencilerimize çıktıkları bu yolda başarılar dileriz. Yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve kesintisiz devam etmesini temenni ediyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.